Tavoitteemme on tehostaa haja-asutusalueiden logistiikkaa ja vauhdittaa alan kestävää kehitystä.

Vaikutus

Alustemme tuottamat vuosittaiset kustannussäästöt maaseudun lehtien ja pakettien jakelussa tulevat olemaan kymmeniä miljoonia euroja. Samalla myös palvelutaso nousee nykyisestä. Asiakkaat saavat lehtensä ja pakettinsa lähemmäs kotejaan, aiempaa nopeammin. Järjestelmämme avulla on mahdollista leikata viimeisen kilometrin hiilidioksidipäästöjä merkittävästi.
Katso kolmeminuuttinen esittelyvideomme tästä.

Pilotit

Tällä hetkellä teemme lehdenjakelupilottia Suomen suurimpien mediayhtiöiden kanssa.
Tavoitteemme on aloittaa kaupallinen pilotti vuoden 2022 aikana.

IPR

Ensimmäinen patenttihakemuksemme liittyy suunnattavan työntövoiman kontrollointiin kääntyvien potkurien avulla. Tälle ratkaisulle on myönnetty patentti USA:sta ja EU:sta. Viereinen kuva on toisesta patenttihakemuksestamme.

Ainutlaatuisista rakenneratkaisuistamme johtuen aluksemme tarjoaa todennäköisesti kaikkein edullisimman, ekologisimman ja nopeimman tavan kuljettaa paketti pisteestä pisteeseen 50 km etäisyydellä.

Suorituskyky

Kantama 40 – 90 km riippuen hyötykuorman määrästä.
Matkalentonopeus 90 km/t.

Keskitymme tällä hetkellä kuljetusjärjestelmämme viimeistelemiseen sekä aluksemme standardiversion toimintasäteen pidentämiseen ja rahdinkantokyvyn kasvattamiseen. Tarpeen vaatiessa voimme muokata alustamme siten, että se kykenee kuljettamaan paljon painavamman hyötykuorman tai saavuttamaan yli 250 km/t huippunopeuden.

Meistä

Aloitimme rakentamaan ensimmäistä alustamme autotallissa Lentolassa, Kangasalla v. 2016. Kaksi kotimaista sijoittajaa kiinnostui projektista seuraavana vuonna ja Lentola Logistics Oy perustettiin. Suoritimme ensimmäiset lennot vtol-ilma-aluksellamme vuonna 2018.

Yhteystiedot

Lentola Logistics Oy


Markus Hohenthal
markus@lentola.com
+358 40 1588 000

© Lentola Logistics Oy 2022. All Rights Reserved.