scrolldown scrolldown
Tavoitteemme on kehittää sähkökäyttöisiä ilma-aluksia hyödyntävä kuljetusjärjestelmä ja vauhdittaa siten kestävää kehitystä logistiikassa.

Etsimme sijoittajia. Ota yhteyttä, jos haluat olla mukana muokkaamassa logistiikan tulevaisuutta.

Vaikutus

Alustemme tuottamat vuosittaiset kustannussäästöt maaseudun lehtien ja pakettien jakelussa tulevat olemaan kymmeniä miljoonia euroja. Samalla logistiikkayhtiöt voivat nostaa palvelutasoaan nykyisestä. Asiakkaat saavat lehtensä ja pakettinsa lähemmäs kotejaan ja lehdet ehtivät useammin aamukahvipöytään. Järjestelmämme avulla on mahdollista leikata viimeisen kilometrin hiilidioksidipäästöjä merkittävästi.

Pilotit

Tällä hetkellä teemme lehdenjakelupilottia Suomen suurimpien mediayhtiöiden kanssa. Moni kotimainen logistiikkayhtiö olisi halukas testaamaan järjestelmäämme niin pian kuin mahdollista.

IPR

Ensimmäinen patenttihakemuksemme liittyy suunnattavan työntövoiman kontrollointiin kääntyvien potkurien avulla. Tälle ratkaisulle on myönnetty patentti USA:sta ja EU:sta. Viereinen kuva on toisesta patenttihakemuksestamme.

Ainutlaatuisista rakenneratkaisuistamme johtuen aluksemme tarjoaa todennäköisesti kaikkein edullisimman, ekologisimman ja nopeimman tavan kuljettaa paketti pisteestä pisteeseen 50 km etäisyydellä.

Suorituskyky

Toimintasäde, hyötykuorma ja nopeus
40 km 4 kg hyötykuormalla, 65 km 2 kg hyötykuormalla, 90 km ilman hyötykuormaa.
Tehokas matkanopeus 90 km/t, huippunopeus 160 km/t.

Keskitymme tällä hetkellä aluksemme standardiversion toimintasäteen pidentämiseen ja rahdinkantokyvyn kasvattamiseen. Tarpeen vaatiessa voimme muokata alustamme siten, että se kykenee kuljettamaan paljon painavamman hyötykuorman tai saavuttamaan yli 250 km/t huippunopeuden.

Meistä

Aloitimme rakentamaan ensimmäistä alustamme autotallissa Lentolassa, Kangasalla v. 2016. Kaksi kotimaista sijoittajaa kiinnostui projektista seuraavana vuonna ja Lentola Logistics Oy perustettiin. Jo v. 2018 onnistuimme suorittamaan ensimmäisen siirtymän leijunnasta vaakalentoon.

Tavoitteemme on aloittaa kaupallinen pilotti vuoden 2022 aikana.

Yhteystiedot

Lentola Logistics Oy


Markus Hohenthal
markus@lentola.com
+358 40 1588 000

© Lentola Logistics Oy 2021. All Rights Reserved.